Events

BUSINESSCHANCE  (Bedrijven)

Personeelsfeesten en -evenementen, incentives, borrels & etentjes zijn voor een organisatie van grote waarde. Of een event voor uw (potentiële) klant. Chancevents zorgt dat alles voor u tot in de puntjes is geregeld.

PARTYCHANCE  (Particulieren)

Feestvieren is belangrijk. En het delen met anderen, maakt alles nog leuker. Of het nu gaat om een verjaardag, borrel, afstudeerfeest of gewoon zo maar. Chancevents kan u uitstekend helpen. Voor de organisatie van het hele evenement of het regelen van enkele aspecten zoals locatie, catering of muziek. Alles is bespreekbaar. Ons doel is dat u weet waar u aan toe bent, de juiste prijs betaalt en samen met uw gasten volop kunt genieten zonder zorgen.

SINGLECHANCE  (Singles & Doubles)

“Let Love Rule” feesten met livemuziek & DJ! Het concept: via via, persoonlijk, verrassend en super swingend.

Geen geforceerde zoektocht, maar ongedwongen in een sfeervolle locatie. Ongeveer 70% is (happy) single en 30% verliefd/verloofd/ getrouwd, een perfecte mix. Onderzoek wijst uit dat “via via” de nr.1 is om elkaar te ontmoeten. Niet alleen in de liefde maar ook zakelijk, vriendschappelijk, voor even of altijd… Elke keer weer anders en de moeite waard!

LIVECHANCE  (Live opnames)

Laat je event vastleggen op camera ter promotie, voor uw teambuilding of als dierbare herinnering…

Join our
mailing list

to stay up date

Please enter a valid e-mail